GPS og Smartphone holdere

Filtrer
Vis som Gitter Liste

7 Varer

Faldende orden
per side

Guide til valg af MC GPS og navigation til motorcykler

Hos Kajs MC finder du et stort udvalg af de mest kendte og populære GPS systemer til motorcykler. Med en af de super smarte gps til mc er du sikret at du altid nemt og hurtigt kan finde vej til din destination. Det er vigtigt at du vælger en gps til motorcyklen når du køber en ny, da disse er beregnet til og kan holde til at sidde på en Motorcykel. Blot fordi du hos os finder de bedste og mest kendte mærker betyder det naturligvis ikke at du ikke kan få en billig gps.
Vi gør meget ud af altid at have et godt gps tilbud og du finder her nemt en gps holder til din MC. Vores gps til motorcykel og gps holdere passer til rigtigt mange af de mest brugte iphones og android telefoner. Tjek under produktet hvilken telefon den passer til.

Godt udvalg motorcykel gps mærker og modeller

Vi har naturligvis altid de mest kendte og solgte modeller klar til dig. Blandt andet kan du altid købe gps til din motorcykel fra
 • Tomtom gps til MC
 • Garmin gps til MC
 • Beeline gps til MC

Køber du en af ovenstående gps sytemer til din motorcykel så er du sikret en gps der holder til at sidde på en motorcykel i det skandinaviske vejr. Det er dette der gør gps navigation så utroligt populære

Derfor skal du vælge en Tomtom GPS til din MC

Vores Tomtom mc gps er i en liga helt for sig selv. Vores kunder har gennem flere år købt en tomtom GPS fra vores sortiment for at få noget af det bedste der findes fra tomtom rider programmet.

Du kan som noget nyt også få et tomtom rider bilmonteringssæt, så du kan bruge din GPS i bilen også. det giver maksimalt værdi for pengene

Ud over den lækre og funtionelle Gps til din motorcykel, finder du hos Kajs MC også en Tomtom mc navigation under navnet tomtom premium pack hvor du har alt du behøver til montering osv. Vi ændrer naturligvis løbende vores sortiment af tomtom tilbehør og laver ofte spændende og billige tomtom gps tilbud.

Derfor skal du vælge en Garmin gps til din MC

med en lækker highend garmin gps navigator eller garmin gps holder til mc, får du noget af det bedste der er på markedet inden for mc navigation.Vi har altid gode Garmin gps tilbud klar til dig på shoppen.

der findes så mange forskellige navigationer til motorcykler men vi kan med sikkerhed sige at dem du finder på vores sidde er nogle af de bedste gps til motorcykel

Kæmpe udvalg af smartphone holder til MC

Ud over at du Hos Kajs MC finder de nyeste og mest funtionelle MC navigationer, så tilbyder vi også et bredt sortiment af universal mobilholder til mc. Vi har gjort holdere til smartphones til en af vores største produktgrupper. Du finder derfor nemt en iphone 11 mc holder og skal du bruge en universal mobilholder til motorcykel så kan du helt sikkert finde den her hos os. Mange af vores kunder ønsker at kunne benytte deres telefon på MC, specielt når de holder pause. Det kan de nemt med vores iphone holder til mc eller med en android holder til mc. Vores iphoneholder til mc passer til mange af de modeller så du kan frit vælge på hylde 1.

Find tilbehør til mc gps og navigation nemt

Hos Kajs Mc finder du også et bredt udvalg af tilbehør til din nye gps. Vi har alt lige fra ladestik til monteringsdele og pakker. På shoppen finder du derfor altid populærere mærker så som f.eks.

 • Beeline
 • SP Connect - Blandt andet den populærer sp connect iphone 11 holder
 • RAM MOUNTS

Ud over de mange lækre færdige navigationssystemer vi kan levere til dig og din motorcykel, så har vi også et Stort udvalg af de kendte sp connect holdere. En sp connect mc holder udmærker sig ved at være funktionel og yderst holdbar. dem vi sælger flest af pt er:

 • sp connect til iphone 11
 • sp connect til iphone 8
 • sp connect universal
 • og mange mange flere der passer til præcis din telefon

Noget af det fede ved sp connect antivibrations modul er at det skåner holderen og naturlig din telefon. Der findes en smart trådløs oplader til holderne og man kan køb og man kan finde sp connect bike bundle til sin sp mobilholder

Med andre ord så er der stor mulighed for at du hos Kajs MC finder en gps eller gps holder der passer til din motorcykel. du køber en vare der er funtionel og up to date, og som er i en god kvalitet der gør den holder meget længe.

Effektiv gps tyverisikring

Mange af vores kunder efterspørger idag gps tyverisikring til deres mc. De er trætte af de spekulationer der følger med når man er på tur og ikke har en gps tracker monteret på sin motorcykel. Skulle uheldet være ude og ens motorcykel bliver stjålet så kan du med en gps tracker monteret hurtigt finde frem til din MC igen.

Hvorfor handle hos Kajsmc.dk idag?
 • Stort sortiment af kvalitetsvarer
 • Konkurencedygtige og synlige priser
 • 5 stjerner på både Trustpilot og Yotpo
 • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
 • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold gig opdateret på nyheder og tilbud

Der er mange fordele ved at handle ved en af Danmarks største motorcykel og motocross forhandlere

Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.