Shoei VFX-WR 06

lagerstatus:
Vælg en valgmulighed...
SKU
14.10-1
  • ECE-R 22.06 godkendt.
  • Dobbelt-d-lås
  • 7 luftindtag
  • 4 forskellige yderskalstørrelser (XS-S | M | L | XL-XXL).
As low as 3.999,00 kr.
Fri Fragt

Professional off-road hjelm

Med VFX-WR 06 tager SHOEI konstruktionen og designet af sin forgængermodel endnu længere ud. State-of-the-art skalteknologi gør det muligt at forme en yderst stabil og samtidig let hjelmskal med et futuristisk-aggressivt udseende. Kontinuerlige konturer fra visiret over hjelmskallen til bagsiden af hovedet sikrer skallens stabilitet, perfekt styring af brillestroppen og et uforligneligt udseende. Det nye integrerede sikkerhedssystem M.E.D.S. (Motion Energy Distribution System) sikrer den bedst mulige reduktion af rotationsenergi i tilfælde af en ulykke.

Sikkerhed

En 6-lags sammensætning af glasfibre, organiske fibre og højtydende fibermaterialer danner grundlaget for AIM+ yderskallen (Advanced Integrated Matrix Plus) på SHOEI VFX-WR 06. Sammen med en polystyren inderforing sammensat af flere elementer med forskellige absorptionskapaciteter og det nye Motion Energy Distribution System (M.E.D.S), tilbyder hjelmskallen optimal stødbeskyttelse, samtidig med at vægten på hjelmen holdes relativt lav. I den flerdelte EPS-kerne af SHOEI VFX-WR 06 reducerer fleksibelt forbundne inderhjelmsdele risikoen for skader i tilfælde af et sammenstød ved at reducere rotationsenergi. Hakereimen med dobbelt-d-lås er let justerbar og holder hjelmen sikkert på plads. EQRS-systemet (Emergency Quick Release System) letter fjernelsen af kindpuderne i en nødsituation og muliggør dermed en skånsom fjernelse af hjelmen. SHOEI VFX-WR 06 opfylder kravene i den nye teststandard for motorcykelhjelme ECE-R 22.06.

Komfort 

Med 4 forskellige yderskalstørrelser (XS-S | M | L | XL-XXL) tilbyder SHOEI VFX-WR 06 et bredt udvalg af størrelser til voksne eller ungdomsryttere og den optimale blanding af lavest mulig hjelmvægt og maksimal stabilitet. Med sin massecentralisering bidrager den til at aflaste nakke musklerne og muliggør en koncentreret, fokuseret kørsel hårdt på grænsen, men stadig nemt på nakke musklerne, over mange omgange på motocrossbanen. Midterpuden, som er kontureret til meget effektiv ventilation, og de tredimensionelt formgivne kindpuder med deres hurtigtørrende og hudvenlige betræk af Max-Dry materiale, samt hakereimspolstringen, kan alle fjernes og vaskes. For individuel tilpasning af SHOEI VFX-WR 06 fås hoved- og kindpuder i forskellige tykkelser.

Ventilation

7 luftindtag giver brugeren tilstrækkelig frisk luft til maksimal sportslig præstation. 8 luftudtag transporterer brugt luft ud. Den store næsedække på SHOEI VFX-WR 06 er udstyret med et metalgitter og en udskiftelig filterindsats for at forhindre støv, snavs og sten i at trænge ind.

Aerodynamik

Den radikalt designede, tredimensionelt formede yderskal på SHOEI VFX-WR 06 er meget dimensionelt stabil takket være sin ribbemæssige struktur og tilbyder pålidelig styring af brillestroppen. Hjelmvisiret, sømløst integreret i hjelmskalens kontur, svarer til sine ventilationsåbninger.

Inkluderet i leveringen

SHOEI VFX-WR 06 leveres med en mudderbeskytter og erstatningsskruer til fastgørelse af hjelmvisiret. Der medfølger også en anti-refleks sticker (til hjelme med hvid hjelmvisir), SHOEI logo klistermærker og en original SHOEI hjelm taske til forsigtig opbevaring af hjelmen. Håndbogen til hjelmen samt brochuren "Sådan bruger du din hjelm korrekt" giver nyttige instruktioner til brug, vedligeholdelse og pleje af din SHOEI VFX-WR 06.

Mere Information
BrandShoei
tags#MX, #Shoei VFX-WR
Mere fra Shoei
Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.