Quad Lock Vejr Beskyttelses Poncho

lagerstatus:
Vælg en valgmulighed...
SKU
QLC-PON

BESKYT DIN SMARTPHONE MOD ELEMENTERNE

Quad Lock® Ponchoen er lavet af holdbart TPU (termoplastisk polyurethan) og er designet til at beskytte din telefonsskærm og porte mod mudder, støv og regn.

TILGÆNGELIGHED Det krystalklare TPU gør det nemt at se apps på farten, og det fungerer fuldt ud med din smartphones touchskærm / knapper.

As low as 195,00 kr.

Quad Lock Weather Poncho er den ultimative beskyttelse til din telefon under alle vejrforhold, uanset om det regner, sner eller er støvet. Denne poncho er designet specielt til Quad Lock-sikringsmekanismen og passer perfekt til din enhed.

Med en vandtæt og vejrbestandig konstruktion kan du være sikker på, at din telefon forbliver tør og beskyttet mod elementerne. Uanset om du er ude at køre eller til generelt hverdagsbrug, vil Quad Lock Weather Poncho holde din telefon sikker og funktionel.

Den gennemsigtige front gør det nemt at se og betjene din telefon, selv når den er dækket af ponchoen. Den enkle montering gør det hurtigt at sætte ponchoen på, så du kan komme af sted på din eventyr uden bekymringer.

Beskyt din telefon mod regn, sne og støv med Quad Lock Weather Poncho og fortsæt med at udforske verden omkring dig med tillid og sikkerhed.

Mere Information
BrandQuad Lock
Mere fra Quad Lock
Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.