Originale Yamaha Reservedele

Her i vores Yamaha Parts-Finder kan du købe dine orignale Yamaha reservedele hurtigt og nemt online.

Du skriver modellens navn efterfulgt af størrelsen - uden mellemrum og derefter årgangen hvis du kender den. For eksempel YZ250F 2012. Imens du skriver, foreslår feltet selv de mulige modeller der kan vælges, så klik på den der passer. 

Hvis du er i tvivl om maskinens egentlige modelbetegnelse eller det faktiske produktions år, skal du ikke tøve med at sende os en mail til kajsmc@kajsmc.dk og så kan vi hjælpe med det.

OBS: Langsom reaktion fra kurven

Grundet den tekniske opsætning på softwaren, skal du være opmærksom på, at der kan gå lidt tid fra at du har lagt varerne i kurven og indtil at de fakstisk kan ses i kurven (kan være omkring 1 minut før at de ses rigtigt i kurven). En mulighed kan være at trykke F5 for at opdatere indtil du kan se og tjekke varer og antal. 

Amerikansk modelkatalog

Vær venligst opmærksom på, at Parts-Finderen er et Amerikansk katalog og derfor kan der være europæiske modeller som ikke kan findes i det. Yderligere hedder MT07 og MT09 til og med modelår 2017 i stedet FZ07 og FZ09.

Kort Leveringstid

Som autoriseret Yamaha forhandler har vi kort leveringstid på 1-3 hverdage på langt det meste af dette reservedelskatalog. Efter bestilling vil du blive kontaktet såfremt der forventes længere leveringstid end 4 dage. 

Copyright © 2013-2023 Kajs MC ApS. All rights reserved.