Originale Yamaha Reservedele

Her i vores Yamaha Parts-Finder kan du købe dine orignale Yamaha reservedele hurtigt og nemt online.

Du skriver modellens navn efterfulgt af størrelsen - uden mellemrum og derefter årgangen hvis du kender den. For eksempel YZ250F 2012. Imens du skriver, foreslår feltet selv de mulige modeller der kan vælges, så klik på den der passer. 

Hvis du er i tvivl om maskinens egentlige modelbetegnelse eller det faktiske produktions år, skal du ikke tøve med at sende os en mail til kajsmc@kajsmc.dk og så kan vi hjælpe med det.

Amerikansk modelkatalog

Vær venligst opmærksom på, at Parts-Finderen er et Amerikansk katalog og derfor kan der være europæiske modeller som ikke kan findes i det. Yderligere hedder MT07 og MT09 istedet FZ07 og FZ09.

Kort Leveringstid

Som autoriseret Yamaha forhandler har vi kort leveringstid på 1-3 hverdage på langt det meste af dette reservedelskatalog. Efter bestilling vil du blive kontaktet såfremt der forventes længere leveringstid end 4 dage. 

Black Weekend Tilbud

Der er 25% Rabat på alle Yamaha reservedelene i dette Parts-Finder katalog fra 29. november til og med 1. december. Rabatten er ikke umiddelbart synlig pga den tekniske løsning, men den er trukket fra når varen er lagt i kurven. 

Copyright © 2013-2019 Kajs MC ApS. All rights reserved.