Alpinestars Tech-Air 3 Motorcykel Airbag Vest

lagerstatus:
Vælg en valgmulighed...
SKU
6508322-1

Produktet er lavet så den passer over mc jakke af samme størelse (F.eks. en XL passer over en jakke i XL)

As low as 4.099,00 kr.
Fri Fragt

Alpinestars' letteste selvstændige airbag-system, Tech-Air® 3, er designet til at kunne bæres over eller under motorcykeljakken og er det effektive og praktiske valg for touring-ryttere, bypendlere og lette off-road eventyrere.


Størrelses guide: Vesten er størrelses angivet til at den skal være uden over en MC Jakke. Så bruger du en L jakke skal du have en L vest hvis du vil køre med den uden over jakken. Vil du køre med den under jakken så skal du have 1-2 størrelser mindre.


Alpinestars' kollisionss-triggers algoritme er udviklet og forfinet med millioner af kilometer af kørselsdata og tusindvis af uheld, hvilket giver systemet mulighed for nøjagtigt at vurdere, hvornår airbagen skal udløses foran en kollision eller en anden farlig situation, som f.eks. et sidefald eller et voldsomt vælt. Hvis Tech-Air® 3 registrerer begyndelsen af et styrt, vil systemet udblæse den beskyttende airbag på 50 millisekunder. I tilfælde af direkte påvirkning af motorcyklen med et andet køretøj eller forhindring, er Tech-Air® 3-systemet effektivt for "første slag" hvilket betyder, at systemet udblæses, før motorcyklen rammer det køretøj eller forhindringen, den vil have direkte påvirkning på. "Første slag" -testen blev udført i overensstemmelse med Dolomiticert-protokollen, hvor airbagen blev testet inden for en hastighedsområde på 25 til 63 km/t. For mere information om beskyttelsesomfanget, se Tech-Air® 3-brugervejledningen.


Med en vandafvisende hovedkasse og en vandtæt ECU og elektronik kan det slanke, selvstændige system også bæres under en motorcykeljakke, herunder en Alpinestars 'Tech-Air® Ready jakke eller enhver læder- eller tekstiljakke, forudsat at jakken har tilstrækkelig plads til at rumme udblæsningen af airbagen. Tech-Air® 3 giver rytterne mulighed for at nyde den daglige pendling endnu mere, velvidende at de er beskyttede.‌


Mere Information
BrandAlpinestars
tags#Adventure, #Sport, #Sport-Touring, #SynligSikkerhed
Mere fra Alpinestars
Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.