Yamaha YZF R1M

409.990,00 kr.
SKU
267516
------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering -------------
Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente
---->>>---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----<<<----
++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++

Sport, 998 ccm, Farve: Sort, 200 HK, 14 km/l. Nypris kr. 409.990, Oplev ultimativ præstation og avanceret teknologi med Yamaha YZF-R1M - en topmoderne superbike, der er skabt til at tage din køreoplevelse til det næste niveau. Med banebrydende teknologi og eksklusivt design sætter denne motorcykel standarden for både hastighed og innovation i sin klasse.

Yamaha R1M - Teknologisk Overlegenhed:
Yamaha YZF-R1M er udstyret med den nyeste teknologi, herunder avancerede elektroniske systemer som ride-by-wire gashåndtag, tractions control(TCS), og justerbar køreindstilling. Med avanceret elektronik og datalogning får du mulighed for at finjustere din kørsel og optimere din præstation på banen.

Designet til Perfektion:
Yamaha YZF-R1M er ikke kun en teknologisk vidunder, men også en æstetisk fornøjelse. Med sit slanke og aerodynamiske design skiller denne motorcykel sig ud på vejen og på banen. Inspireret af Yamahas ikoniske R-serie, tilbyder R1M et unikt og eksklusivt udseende, der afspejler dens overlegne præstationer.

Præstation og Komfort i Harmoni:
Trods dens imponerende præstationer tilbyder Yamaha YZF-R1M en behagelig køreoplevelse. Den ergonomiske sædeposition og det justerbare styr giver dig optimal komfort og kontrol, selv under de mest krævende kørselsforhold. Det avancerede affjedringssystem sikrer også enestående stabilitet og håndtering, hvilket gør det til en fornøjelse at køre på både landevejen og på banen.

Specifikationer:

Motor: 998cc firecylindret motor
Transmission: 6-trins gearkasse
Bremser: Avanceret ABS (Anti-lock Bremse System)
Affjedring: teleskopgaffel foran, link-affjedring, Svinggaffel bagtil
Tankkapacitet: 17 liter
Vægt: 202 kg (fuld tank)
Mere Information
BrandYamaha
ModelYZF R1M
Km0
ccm998
Top speed0
AfgiftJa
1. reg.2024
ColorSort
HK200
BrandYamaha
Mere fra Yamaha
Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.