Yamaha YZF R3

78.990,00 kr.
SKU
267512
------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering -------------
Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente
---->>>---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----<<<----
++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++

Sport, 321 ccm, Farve: Blå, 42 HK, 24 km/l. Nypris kr. 78.990, Oplev spændingen ved Yamaha YZF-R3 - en dynamisk og adræt sportscykel, der er designet til at levere imponerende ydeevne og håndtering. Med sin avancerede teknologi og karakteristiske design sætter denne motorcykel standarden for både komfort og sportslighed i sin klasse.

Yamaha R3 - Kraftfuld Ydeevne:
Udstyret med en kraftig 321cc to-cylindret motor, er YZF-R3 skabt til at levere imponerende acceleration og responsiv kraft. Denne motorcykel giver dig den perfekte kombination af kraft og kontrol, hvilket gør den ideel til både bykørsel og lange strækninger på landevejen.

Avanceret Teknologi:
Med avanceret teknologi, herunder en digital instrumentpanel med omfattende køreinformation og en integreret gearindikator, giver YZF-R3 dig alle de værktøjer, du har brug for til at holde styr på din kørsel. Den indbyggede ABS sikrer sikker og pålidelig bremsekraft, mens det avancerede kølesystem holder motoren i topform under alle forhold.

Designet til Præstation:
Med sit slanke og aggressive design er Yamaha YZF-R3 en ægte banebryder på vejen. Inspireret af Yamahas legendariske R-serie, tilbyder denne motorcykel et aerodynamisk karrosseri og skarpe linjer, der ikke kun forbedrer dens ydeevne, men også dens æstetik.

Komfortabel og Ergonomisk:
Trods dens sportslige karakter tilbyder Yamaha YZF-R3 en behagelig køreoplevelse. Den ergonomiske sædeposition og det justerbare styr giver dig optimal komfort og kontrol, mens det avancerede affjedringssystem sikrer jævn håndtering og enestående stabilitet, selv i skarpe sving.

Specifikationer:

Motor: 321cc to-cylindret motor
Transmission: 6-trins gearkasse
Bremser: ABS (Anti-lock Bremse System)
Affjedring: teleskopgaffel foran, Svinggaffel bagtil
Tankkapacitet: 14 liter
Vægt: 169 kg (fuld tank)
Mere Information
BrandYamaha
ModelYZF R3
Km0
ccm321
Top speed0
AfgiftJa
1. reg.2024
ColorBlå
HK42
BrandYamaha
Mere fra Yamaha
Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.