Yamaha YZF 125 R

Santander
Beregn din ydelse for et lavrente lån 9,95% i valgfri løbetid fra Santander med det samme.
Klik her
69.990,00 kr.
SKU
267511
------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering -------------
Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente
---->>>---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----<<<----
++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++

Sport, 125 ccm, Farve: Sort, 15 HK, 47.0 km/l. Nypris kr. 69.990, Oplev spændingen ved Yamaha YZF-R125 - en kraftfuld og adræt sportsmotorcykel, der er designet til at imponere på både landevejen og racerbanen. Med sin avancerede teknologi og dynamiske design sætter denne motorcykel standarden for præstation og stil i sin klasse.

Yamaha R125 - Kraftfuld Ydeevne:
Den 125cc firetaktsmotor i YZF-R125 er skabt til at levere imponerende ydeevne og responsiv kraft. Med en kraftig acceleration og en tophastighed, der får pulsen til at stige, giver denne motorcykel dig den perfekte kombination af kontrol og spænding.

Avanceret Teknologi:
Udstyret med avanceret teknologi, herunder en digital instrumentpanel med alt hvad du har brug for på et øjeblik, herunder hastighed, omdrejninger og brændstofniveau. Den indbyggede ABS sikrer sikkerhed og stabilitet under alle kørselsforhold, mens det avancerede kølesystem holder motoren i topform, selv under de mest krævende forhold.

Designet til at Imponere:
Med sit slanke og aggressive design skiller Yamaha YZF-R125 sig ud på vejen. Inspireret af Yamahas ikoniske R-serie, tilbyder denne motorcykel et aerodynamisk karrosseri og skarpe linjer, der ikke kun forbedrer dens ydeevne, men også dens æstetik.

Komfortabel og Behagelig Kørsel:
Trods dens sportslige karakter tilbyder Yamaha YZF-R125 en behagelig køreoplevelse. Den ergonomiske sædeposition giver dig optimal komfort, mens det avancerede affjedringssystem sikrer jævn håndtering og enestående stabilitet, selv i skarpe sving.

Specifikationer:

Motor: 125cc firetaktsmotor
Transmission: 6-trins gearkasse
Bremser: ABS (Anti-lock Bremse System)
Affjedring: Justerbar teleskopgaffel foran, monoshock bagtil
Tankkapacitet: 11 liter
Vægt: 140 kg (fuld tank)
Mere Information
BrandYamaha
ModelYZF 125 R
Km0
ccm125
Top speed0
AfgiftJa
1. reg.2024
ColorSort
HK15
BrandYamaha
Mere fra Yamaha
Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.