Yamaha XSR 900 GP

167.990,00 kr.
SKU
266270
------------- SE HER https://kajsmc.dk/finansiering -------------
Finansiering med eller uden udbetaling, fra 5,49% i rente
---->>>---- KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ DIN DRØMME MC ----<<<----
++++ Vi kan levere i hele landet efter nærmere aftale ++++

Cafe racer, 890 ccm, Farve: Rød, 119 HK, 20 km/l. Nypris kr. 167.990, Introducer Yamaha XSR900 GP – det ultimative udtryk for moderne design og kraftfuld ydeevne på vejen. Denne motorcykel kombinerer klassisk æstetik med avanceret teknologi, og den er skabt til at tilfredsstille selv de mest krævende motorcykelentusiaster.

Med sit slanke og strømlinede design, inspireret af klassiske racermaskiner, stjæler Yamaha XSR900 GP opmærksomheden på vejen. Den aerodynamiske silhuet og det unikke farveskema, der trækker inspiration fra motorsportens verden, giver den et markant udseende, der skiller sig ud fra mængden.

Under det slanke kropspanel ligger en kraftfuld 890cc trecylindret motor, der leverer imponerende acceleration og moment. Denne motor er designet til at levere en jævn og responsiv køreoplevelse, uanset om du cruiser gennem byen eller suser ned ad landevejen.

Yamaha XSR900 GP er udstyret med avanceret teknologi, herunder et fuldt justerbart KYB fjedersystem, som giver enestående håndtering og komfort på enhver køretur. Den har også avancerede køreindstillinger, der giver dig mulighed for at tilpasse motorcyklens præstationer efter dine præferencer og kørselsforhold.

Uanset om du er en erfaren rytter eller en nybegynder, vil Yamaha XSR900 GP imponere med sit dynamiske design, kraftfulde motor og avancerede teknologi. Tag styringen over vejen og oplev friheden ved at køre på en ægte ikonisk motorcykel.
Mere Information
BrandYamaha
ModelXSR 900 GP
Km0
ccm890
Top speed0
AfgiftJa
1. reg.2024
ColorRød
HK119
BrandYamaha
Mere fra Yamaha
Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.