Yamaha YZ 250 F

69.990,00 kr
Kom ind og se motorcyklen
SKU
169988
Santander
Beregn din ydelse for et lavrente lån 9,95% i valgfri løbetid fra Santander med det samme.
Klik her
Motocross, 250 ccm, Farve: Blå, Så snart bommen falder, kan du mærke YZ250F'erens nye motor med dens stærkere træk i bund- og mellemområdet takket være den reviderede udstødningsknastaksel, det lettere stempel og den længere plejlstang – mens et helt nyt topstykke med et forbedret indsugningsdesign giver en højere topeffekt. Og ved at bruge din smartphone sammen med Power Tuner-appen kan du vælge den ideelle effektprofil for optimal ydeevne under alle forhold.

Det nyeste chassis føles skarpere og lettere end nogensinde, takket være den ændrede stivhedsbalance i perimeterrammen af aluminium, som har helt ny flex-karakteristik, og ændret affjedringsopsætning – så du får den ultimative kombination af gode svingegenskaber og stabilitet. Og den nye generations Icon Blue bodywork med koordinerede front-og sidenummerplader giver et radikalt og frisk look. Juster. Race. Vind.

Køb den ved Kajs MC og få en forhandler med enormt stort produktkendskab og brancheindsigt, samt mulighed for deltagelse i Kajs MC Racing Team trænings-arrangementer.


Husk at vi med glæde hjælper dig med finansieringen af din nye motorcykel og tager gerne din nuværende motorcykel i bytte.
kontakt os gerne for mere information.
Mere Information
BrandYamaha
ModelYZ 250 F
ccm250
Top speed168
AfgiftJa
Year2021
Acceleration5.3
Sidst synet2008/5
ColorBlå
Service BookDelvist udfyldt
HK63
BrandYamaha
Copyright © 2013-2021 Kajs MC ApS. All rights reserved.