Yamaha MT-10

Har du hørt om eller set den vilde Yamaha MT-10? Her kan du se den, læse om den, købe den og give den gas med reservedele og ekstraudstyr.

Hvem elsker at køre Yamaha MT-10?

Det er motorcyklister der godt kan lide en stor motor med overskud og som også gerne vil sidde godt og stadig have en let motorcykel. Derfor er MT-10 interesserede ofte en af disse disse grupper:

  • Dem der også kan lide store motorer som Suzuki Hayabusa, Honda Blackbird, Kawasaki ZX-12 og så videre, men stadig gerne vil have en lettere motorcykel med mere bevægelige køreegenskaber som Yamaha MT-10 har.
  • Motorcyklister der kommer fra sportscykler som Yamaha R1 og lignende, men gerne vil have en bedre kørestilling

Der er selvfølgelig også grunde som at den bare er en voldsom lækker maskine med fartpilot, overskud, quickshift, traction-control, god siddestilling og så videre.  

 

Yamaha MT-10 Til Salg

Tilbehør til Yamaha MT-10

Yamaha MT-10 kan styles med masser af forskelligt tilbehør i den retning du ønsker. Skal den være mere touring venlig, eller vil du have et aggresivt look der matcher de vilde specs?
Populære valg er som altid kortere nummerpladeholder, udstødning, LED-blinklys, andre greb eller spejle, men også komfort ting som komfortsæde eller vindskærm vælges ofte.

Hvilke versioner fås Yamaha MT-10 i?

Der findes indtil videre 2 overordnede generationer af MT-10 som er 2016-2021 og så den nyeste version fra 2022 og frem. Den første generation findes i varianter som den standard MT-10, en MT-10SP og en Yamaha MT-10 Touring Edition.  

 

Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.