Revit Vertex GT læder MC bukser

As low as 2.999,00 kr.
Vælg en valgmulighed...
SKU
FPL036-1011
  • Revit's universelle læder kombinations bukser
  • Passer til de fleste læderjakker i Revit's kollektion
  • CE-klassificerede beskyttere på knæ og hofter
  • Dual komp knæ sliders
Fri Fragt

Revit's læder Vertex GT bukser er en fremragende blanding af sports- og sport-touring motorcykeltøj. Disse bukser kan kombineres med hver eneste læder MC sportsjakke i Revit's kollektion.

Beskyttelse

SEEFLEX ™ Level 2 CE beskyttelse
Certificeret CE-niveau 2 i henhold til den nye norm EN1621-1: 2012 er SEEFLEX ™ -beskytteren den nyeste innovation fra den interne udviklings-afdeling. Den nye norm tester også effektniveauerne i forskellige temperaturområder. SEEFLEX ™ -beskyttelserne overgår let den nye norm uden at ofre komforten.

SEESMART ™ CE-niveau 1 type B hoftebeskytterindsats - version RV30 dual-comp knæ skyderen type A
Dual-comp knæ slideren type A er fremstillet af en højtydende TPU-materiale kombineret med en ekstra holdbar PA6-materiale. Specielt designet til racere, der ønsker sliders med høj ydeevne, giver disse højkvalitetsmaterialer god feedback, hvilket giver dig maksimal holdbarhed uden at gå på kompromis med din følelse på vejen. Gliderne kommer i par af to, hver anatomisk formet til at passe enten til venstre eller højre knæ, og højkvalitets velcro fastgør sliderne til læderet og sikrer, at de bliver hvor de skal. Type A skydere er tilgængelige i tre farver, så de passer til hver farvekombination af dit læder, og de indspøjtede farver holder designet synligt, selvom skyderne begynder at blive nedslidt.

Fit

Tight race fit pasform.

Mere Information
BrandREV'IT!
Mere fra REV'IT!
Copyright © 2013-2021 Kajs MC ApS. All rights reserved.