REV'IT TRENCH GORE-TEX MC JAKKE

Fra 3.799,00 kr
2-4 dages levering (også ved afhentning i butik)
SKU
FJT252
  • Ekstremt lækker urban jakke i rent og stilrent design
  • ‌Lamineret udvendig vandtæthed
  • Lamineret GORE-TEX ydermateriale gør den let og bevægelig
  • Skal prøves for at mærke hvor let og behagelig en MC jakke kan være

Trench GTX Goretex jakken blev udviklet med et bestemt formål i tankerne: At skabe en urban jakke med alle de avancerede touring-funktioner, man vil have brug for, hvis man vælger at vove sig udenfor bymurene. Resultatet? Lige præcis det. Vi lavede en pendlingsjakke, der er klar til kørslen 365 dage om året, rettet mod langdistance touring.

Det laminerede GORE-TEX® ydre er ekstremt åndbar og, som du ville forvente, 100% vandtæt. På grund af det laminerede ydre materiale er vandoptagelsen næsten ikke-eksisterende, så jakken forbliver tør og let hele tiden. Uovertruffen, on-demand luftstrøm leveres af vores patenterede VCS | Aquadefence ventilationssystem, bekvemt placeret ved brystet, men alligevel pænt integreret i designet. Varm og fugtig luft, der potentielt kan blive fanget inde i jakken, kan let komme gennem luftudløbet på ryggen igen.

Med hensyn til beskyttelse har Trench GTX jacket fået det hele. SEEFLEX ™ CE-niveau 2 beskyttelse findes i albuer og skuldre, og den er også forberedt til SEESOFT ™ CE-niveau 2-rygbeskytteren.

Mere Information
BrandREV'IT!
tagsAdventure, Sport-Touring, Urban
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Copyright © 2013-2020 Kajs MC ApS. All rights reserved.