Historien om Kajs MC

1. september 1977 åbnede mekaniker Kaj Jensen sin nye motorcykelforretning med tilhørende værksted i Sønderborg. Der kom mange kunder til fra hele Sønderjylland og butikken voksede fra det ene år til det andet. Siden er der blevet flyttet lokaler et par gange, men i 2002 åbnede Kaj og Kirsten deres nye store forretning på Nørrekobbel 13 i Sønderborg, hvor butikken stadig ligger. Det er ubetinget den fysiske MC butik i Sønderjylland der har det største udvalg af hjelme, jakker, bukser, støvler og andet godt motorcykeludstyr. 

1. januar 2016 overtog Kasper Jensen Kajs MC med den fulde drift og masser af store ideer og planer for nye tiltag der skal føre firmaet videre ind i de nye digitale tider. Samtidigt med overtagelsen var Kasper imidlertid stadig optaget med et fuldtidsstudie på Syddansk Universitet i Sønderborg, så planerne trak lidt ud. Men efter flere års tilløb, læring om E-handel og webshops blev en endnu en ny medarbejder med ansvar for en kommende hjemmeside og webshop, ansat i Kajs MC 1. september 2018.

Vores Mål & Værdier

Målet er at tilbyde motorcyklister en fysisk butik der kan levere landets bedste samlede pakke - nemlig ved hjælp af muligheden for både fysisk og online køb af MC udstyr, tøj, beskyttelse og reservedele. Vi er langt fra i mål endnu med denne nye side - så vi knokler for det hver eneste dag og ønsker brændende at forbedre os. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe eller sende en mail til os med forslag til hvordan vi kan skabe et bedre produkt for dig.

Vores værdier er solidt plantet i vores over 40 års lange historie som klassisk motorcykel værksted i Sønderborg i Sønderjylland. Fast forankret i ydmyghed, arbejdsomhed og dygtiggørelse ønsker vi fortsat at levere troværdighed, ærlighed, god kvalitet og håndværk som vi Sønderjyder i al beskedenhed værdsætter.

Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.