REVIT! Motorcykel El-Varmehandsker Freedom H2O

lagerstatus:
Vælg en valgmulighed...
SKU
FGW103
  • Gør vinter, forår og efterårs sæsonen sjovere
  • Batterier inkluderet
  • 4 niveauer af varme
  • Høj motorcykel beskyttelse
  • Selvfølgelig 100% vandtæt
As low as 1.999,00 kr.
Fri Fragt
De opvarmede Freedom H2O motorcykelhandsker er specielt designet til at formidle et slankt og elegant udseende og følelse, men alligevel inkorporerer de vores højteknologiske THERMOTRONIC teknologisystem, der er beregnet til at holde dine hænder ved den ideelle temperatur på omkring 33 grader Celsius, uanset vejret påvirkninger som vind, fugt og kulde. 

THERMOTRONIC har 4 forskellige varmeniveauer (fra højere varme til lavere varme), som nemt kan justeres med den store knap på oversiden af ​​motorcykelhandsken. Takket være den farvede ring omkring knappen er det meget nemt at se, hvilket niveau dine motorcykelhandsker er indstillet på i øjeblikket. 

Ydersiden af ​​motorcykelhandskerne er konstrueret med fleksibelt softshell-materiale på overdelen og gribende læder på indersiden af ​​hånden. Deres syntetiske foring er kombineret med Exkin® Platinum®-isolering og giver øjeblikkeligt en klar følelse af komfort og beskyttelse mod kulde. 

Ved at bruge en blød beskyttelse på knoen er motorcykelhandskerne behagelige at have på, men de vil stadig tilbyde et højt beskyttelsesniveau. 

Takket være hydratex|Z-liner-konstruktionen er 100% vandtætning garanteret. Derudover er der tilføjet reflekterende striber og logoer til toppen af ​​hånden for øget synlighed uden at forstyrre det rene og friske udseende af Freedom H2O motorcykelhandskerne. Og lad os ikke glemme inkluderingen af ​​Connect Finger Tip-stoffet, der giver dig mulighed for at betjene berøringsskærme uden at fjerne din håndbeskyttelse, især når det er koldt ude. 

Med Revit Freedom varmehandsker forbliver dine hænder komfortable og varme.

De oplades nemt med hver sit batteri der er inkluderet og nemt kan tages ud af dets lomme og lades med USB stik. 

Mere Information
BrandREV'IT!
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Mere fra REV'IT!
Copyright © 2013-2024 Kajs MC ApS. All rights reserved.