Yamaha YZ 250

61.990,00 kr
Kontakt os for lagerstatus
SKU
186590
Santander
Beregn din ydelse for et lavrente lån 9,95% i valgfri løbetid fra Santander med det samme.
Klik her
Motocross, 250 ccm, Farve: Blå, Hvis du har været i crossverdenen i et stykke tid, så er du godt klar over at YZ250'eren har en temmelig imponerende historie. I løbet af årene har denne fuldblods crosser vundet stort set alt hvad der er værd at vinde i motocross og supercross. Og nogle af sportens største kørere har fået deres gennembrud på denne legendariske 2-takter.

Chassiset er et af de letteste og bedst styrende du nogensinde vil opleve. Dets aluminiumsramme giver en fantastisk balance mellem stivhed og styrke - og branchens bedste affjedring består af en 48mm forgaffel af fjeder-typen, med hastighedsfølsom dæmpning, og en monocross baghjulsaffjedring af linktypen. Så snart du kickstarter den højtydende motor, vil du opleve dens maniske udstødningslyd kombineret med den stemningsfyldte duft af en 2-takts udstødning. Med adrenalinen, der flyder, og din puls, som drøner af sted, vil du være klar til at slippe dens eksplosive power løs og køre direkte efter VictorYZone!

-Masser af lækkert ekstraudstyr som kan findes på vores webshop

Køb den ved Kajs MC og få en forhandler med enormt stort produktkendskab og brancheindsigt, samt mulighed for deltagelse i Kajs MC Racing Team trænings-arrangementer.

Kan finansieres billigt.

Husk at vi med glæde hjælper dig med finansieringen af din nye motorcykel og tager gerne din nuværende motorcykel i bytte.
kontakt os gerne for mere information.
Mere Information
BrandYamaha
ModelYZ 250
ccm250
AfgiftJa
Year2021
ColorBlå
BrandYamaha
Copyright © 2013-2021 Kajs MC ApS. All rights reserved.